ODRŽANA ZAVRŠNA KONFERENCIJA POVODOM ZAVRŠETKA PROJEKTA NOVA ZNANJA ZA JEDNAKE MOGUĆNOSTI

ODRŽANA ZAVRŠNA KONFERENCIJA POVODOM ZAVRŠETKA PROJEKTA NOVA ZNANJA ZA JEDNAKE MOGUĆNOSTI

1. rujna 2020. g. u restoranu Pod starimi krovovi održana je završna konferencija projekta Nova znanja za jednake mogućnosti, financiranog sredstvima Europske unije iz Europskog socijalnog fonda, a u okviru Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali 2014.- 2020. Na konferenciji su predstavljeni rezultati ovog dvogodišnjeg projekta.

Ispred Centra za socijalnu skrb Karlovac sudjelovala je voditeljica Odjela za novčana davanja Dijana Gorščak, a ispred Centra za socijalnu skrb Sisak socijalna radnica Mašenka Sekulić koje su govorile o svojoj ulozi u projektu te važnosti suradnje između javnog i civilnog sektora. Ispred Koraka je govorila Monika Vlašić Dropulja, voditeljica projekta te predstavila rezultate o čemu više možete pročitati u medijima. Ovim putem čestitamo svim korisnicima projekta te im želimo sve najbolje u privatnoj i poslovnoj sferi.

Projekt Nova znanja za jednake mogućnosti provodio se na području Karlovačke i Sisačko-moslavačke županije u trajanju 24 mjeseca (do 6.9.2020. g.). Ukupna vrijednost projekta je 1.463.255,00 kn, a u potpunosti je financiran bespovratnim sredstvima Europske unije.

Detalje s tiskovne konferencije popratite na stranicama medija.

https://www.grupakorak.hr/odrzana-zavrsna-konferencija-povodom-zavrsetka-projekta-nova-znanja-za-jednake-mogucnosti/

https://karlovacki.hr/zahvaljujuci-koraku-zaposleno-30-osoba/?fbclid=IwAR2YwFDTC9Sw7ntZoZ3Jie99fKc8fYAJNgQnIbrF5NzOW2egmOK3DDSqJDs

https://kaportal.net.hr/aktualno/vijesti/3877984/nove-poslove-kroz-projekt-koraka-naslo-30-nezaposlenih-i-korisnika-socijalke-postali-knjigovodje-racunalni-operateri-dadilje/

 

Skip to content