OBAVIJEST U PROJEKTU “NOVA ZNANJA ZA JEDNAKE MOGUĆNOSTI”

OBAVIJEST U PROJEKTU “NOVA ZNANJA ZA JEDNAKE MOGUĆNOSTI”

Obavještavamo sve korisnike i korisnice projekta “Nova znanja za jednake mogućnosti” kako se do daljnjeg ne odrzavaju programi strucnog osposobljavanja niti Program za razvoj mekih i prenosivih vjestina, a uslijed situacije vezane uz rizik zaraze virusom COVID-19.

Hvala vam svima na strpljenju i razumijevanju. Cim se situacija smiri, obavijestiti cemo vas o nastavku programa.

Individualna savjetovanja odvijaju se telefonski pa ocekujte pozive svojih trenerica. Za sve dodatne info nazovite na 047600392.

Do tada, cuvajte sebe i druge, perite ruke i poduzmite sve druge oblike zastite. Ostanite zdravi!

Nova znanja za jednake mogućnosti traje od 6.9.2018.g. – 6.9.2020.g., ukupna vrijednost mu je 1.463.255,00 kn, te je u potpunosti financiran bespovratnim sredstvima Europske unije, iz Europskog socijalnog fonda, Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali 2014- 2020. Opći cilj projekta je doprinijeti povećanju socijalne uključenosti i zapošljavanju marginaliziranih skupina na području Karlovačke i Sisačko- moslavačke županije. Korisnici projekta su 32 nezaposlene osobe na području Karlovačke županije te 32 na području Sisačko-moslavačke županije. Korisnici projekta su nezaposlene osobe, uključujući dugotrajno nezaposlene, žrtve nasilja u obitelji te korisnike prava na zajamčenu minimalnu naknadu.

Preuzeto sa stranica:
https://www.grupakorak.hr/obavijest-u-projektu-nova-znanja-za-jednake-mogucnosti/

 

 

 

 

Skip to content